Menu Premium

Xbox app Windows 10 krijgt update

Thom Derks 17/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft heeft vandaag aangekondigd dat de Xbox app van Windows 10 een update zal krijgen. Voor de nieuwsgierige aagjes onder ons, hieronder kan je alvast zien wat de updates ons zullen gaan brengen!

Er zullen in de update een aantal interessante mogelijkheden aan de app toegevoegd worden, waaronder:

  • Real-time Friends list presence: je zal je vrienden beter kunnen volgen, zien welke game ze aan spelen zijn en daarbij kun je zien of je ze kan joinen in hun game.
  • Real-time Activity Feed updates: je activity feed zal zichzelf automatisch updaten, het enige wat je hoeft te doen om up-to-date te blijven is het openhouden van de Xbox app.
  • Game progress comparison: je kunt vanaf nu per game vergelijken met je vrienden, wie er verder is, welke achievements er allemaal gehaald zijn en jullie gamerscores vergelijken.
  • Console text entry: het zal vanaf nu ook mogelijk zijn om met Windows compatible devices tekst in te voeren op je Xbox One, bijvoorbeeld om dingen te zoeken of te chatten.

Naast deze update zal Microsoft ook komen met een Xbox Beta app. Ze waren zo ontzettend tevreden met de fan feedback voor Xbox One updates via het Xbox One Preview Program, dat ze hebben besloten om een app te maken waardoor fans de mogelijkheid krijgen om eerder aan de slag te gaan met nieuwe features en Microsoft te voorzien van betere feedback. Gaan jullie de Beta app downloaden?

Bron: Xbox.com

Xbox app Windows 10 krijgt update

Xbox app Windows 10 krijgt update

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch