Menu Premium

Xbox 360 krijgt nieuwe features door middel van update

Karim Shehata 17/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Xbox 360 en PlayStation 3 zijn na de komst van de Xbox One en PlayStation 4 al snel in de vergetelheid geraakt. Veel games komen nog uit op de platformen, maar games verkopen met name heel veel op de twee laatstgenoemde consoles. Toch brengt Microsoft nu een update uit die nog wat aan de Xbox 360-ervaring zal gaan veranderen.

Zo krijgt iedereen met een Xbox 360 2GB aan Cloud Storage. Dit is echter niet geheel om alleen Xbox 360 gamers een cadeautje te geven, maar meer om de save files van je Xbox 360 games over te kunnen brengen naar je Xbox One. Wanneer backwards compatibility dan verschijnt, heb je waarschijnlijk genoeg plek in de cloud om je save files mee te kunnen nemen.

Ook is het nu mogelijk om een Xbox 360 te verbinden met Xbox Live wanneer je op een plek bent waar je bepaalde voorwaarden moet accepteren voordat je het internet op kunt. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je even een code wilt verzilveren, iets wat nu overigens kan in een bericht. Wanneer je een bericht krijgt op de Xbox 360, zul je de code vanaf nu meteen kunnen inwisselen.

In het dagelijkse gebruik verandert er ook nog iets. De Xbox 360 krijgt namelijk een Activity Feed, waarin je alles kunt zien wat je vrienden uitspoken op de Xbox 360. Ook kun je vanaf deze update zien wat je vrienden doen wanneer zij een Windows 10-apparaat of een Xbox One gebruiken. Tot slot zijn Xbox Video en Xbox Music verleden tijd, waardoor je nu door films kunt bladeren bij het tabje Microsoft Movies & TV, terwijl je je muziek zult vinden onder het kopje Groove Music.

De update die alle bovenstaande veranderingen meebrengt is vanaf nu beschikbaar voor de Xbox 360.

Bron: Major Nelson

Xbox 360 krijgt nieuwe features door middel van update

Xbox 360 krijgt nieuwe features door middel van update

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch