Menu Premium

WWE 2K20 heeft nieuwe problemen: de Millennium Bug

Lars Leeftink 02/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt inderdaad niet op te houden met de problemen rondom WWE 2K20. De game werd al bestempeld als een van de slechtste van afgelopen jaar en in 2020 wordt het er niet veel beter op. De Millennium Bug, een oude bekende van 2K (en andere games), heeft toegeslagen. De problemen zijn volgens 2K al opgelost, maar het aantal klachten vertelt een compleet ander verhaal.

De Millennium Bug in WWE 2K20

En het is zeker niet de eerste game die hier last van heeft. Het gebeurt wanneer er over wordt gestapt op een nieuw decennium. De game stelt vast dat het 2020 is, waarna de game zichzelf gewoon uitzet. Een oplossing is om de tijd van het platform (PC, console noem maar op) terug te zetten naar het vorige jaar of zelfs later om de game weer te kunnen spelen. Want wie de game in 2020 had willen spelen, kon dat niet. En dat is, zeker voor een nieuwe game, vrij bizar. Er zijn zat oudere games (zoals bijvoorbeeld MLB 2K12 en andere titels) die hier blijvend last van hebben. Als je een game als MLB 2K12 nu nog wil spelen, moet je simpelweg de tijd van het platform waarop je speelt terugzetten. Anders is de game niet speelbaar. Verschil is dat dit natuurlijk een nieuwe game is en nog veel mensen (misschien inmiddels ook wel niet) WWE 2K20 nog aan het spelen zijn. En dan kan het natuurlijk niet de bedoeling zijn dat de game niet speelbaar is.

PlayStation geeft refunds

De problemen zijn volgens 2K dus opgelost, maar het aantal klachten blijft hoog. Dat komt deels ook omdat de game gewoon heel veel bugs en glitches heeft.

Vorig jaar besloot onder meer PlayStation na de klachten van veel mensen (vanwege deze bugs en glitches) om refunds te verlenen voor mensen die de game hadden gekocht. En voorlopig houden de problemen rondom de game dus nog niet op, terwijl de game al drie maanden speelbaar is.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch