Menu Premium
Loading...

WWE 2K15 One More Match Trailer

Karim Shehata 03/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

WWE 2K15 is enkele maanden geleden verschenen voor de PlayStation 3 en Xbox 360 om ietsje later ook te verschijnen voor de Xbox One en PlayStation 4. Doordat de release al een tijdje geleden is, probeert ontwikkelaar Visual Concepts de game fris te houden, waardoor je vanaf vandaag aan de slag kunt met nieuwe DLC. Zoals je in de WWE 2K15 One More Match Trailer kunt zien, is vandaag namelijk de eerste verhalende DLC uitgekomen voor de game.

In dit verhalende DLC-pakket kun je de legendarische clash tussen Randy Orton en Christian spelen uit 2011. Het blijft hier echter niet bij, want in het One More Match DLC-pakket zitten ook de 2011-versies van Edge, Mark Henry, Sheamus en vanzelfsprekend Christian en Randy Orton. De DLC is los verkrijgbaar, terwijl je helemaal snor zit als je de Season Pass voor de game hebt aangeschaft.

Dit ‘legendarische’ DLC-pakket voor WWE 2K15 is dus vanaf vandaag beschikbaar. De game en al zijn DLC zijn verkrijgbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One.

WWE 2K15 One More Match Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch