Menu Premium
Loading...

WRATH: Aeon of Ruin gameplay trailer

Michael 08/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uit het niets verscheen ineens een parel van een trailer in de naam van; ‘Wrath: Aeon of Ruin’. Een retroshooter verpakt in een smullig jasje ‘old skool pixels’. Voordat je zegt ‘hé dit lijkt sprekend op Duke nukem of de oude Doom?’ dan heb je helemaal gelijk want 3D Realm werkt hieraan.

3D Realm weet wat mensen willen

In het tijdperk van hoge kwaliteit videogames voelt het soms verfrissend om een sprite-based game te spelen waarbij je de pixels kunt tellen. We praten hier niet over een indie studio die bijzonder probeert te doen en de nostalgische elementen van vroeger probeert te pakken. 3D Realm heeft namelijk al behoorlijk een status neergezet en dit is niet de eerste keer dat ze een game uitbrengen in een oud jasje kijk bijvoorbeeld maar naar Ion Maiden een 3D shooter die in februari 2018 uitkwam.

WRATH

De trailer laat al vrij duidelijk zien dat je vrij agressief te werk moet gaan met je vijanden. Je zult al snel merken dat het vallen en opstaan is. Je moet al helemaal geen klein kind zijn en gaan lopen zeuren over de grafische kwaliteiten van WRATH, kom op wat had je verwacht? Verken een uitgestrekte wereld gehuld in duisternis, gepassioneerd gemaakt door de handen van de dudes uit de Quake-scene. Vecht jezelf een weg met een arsenaal van 9 dodelijke wapens, elk met meerdere vuurmodus en bijzondere toevoeging.

Immerse yourself in a haunting soundscape born from the twisted minds of Andrew Hulshult(Quake Champions, Rise of the Triad, Dusk and Amid Evil) and Bjorn Jacobson (CyberPunk 2077, Hitman, EVE Online)’ Ja dat las je goed, Bjorn Jacobsen en Andrew Hulshult. Twee legendarische mannen als het om videogame soundtracks gaat.

‘Capped at 666 fps, WRATH will melt your soul and your Voodoo 2… But it’s okay. Software Rendering is supported!’

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch