Menu Premium

World of Warcraft game time binnenkort in-game te koop

Angelique Grift 02/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

World of Warcraft onthult een nieuwe manier van game time aanschaffen. Binnenkort kan je je game time in-game kopen, waardoor het voor spelers mogelijk wordt gemaakt om het goud van de game te ruilen voor real life game time.

Welke prijzen Blizzard aan de game time aankopen gaat hangen, is nog niet bekend. Wel is bekend dat het goud dat voor het aankopen van deze game time-tokens nodig is, gaat fluctueren aan de hand van de vraag en aanbod. Een WoW Token kan gekocht worden bij een in-game shop voor echt geld. Daarna kan de speler zijn token eventueel verkopen in de Auction House voor goud.

Hoewel de tokens worden verkocht in de Auction House kan er dus niet geboden worden, omdat ze worden verkocht met de huidige marktwaarde. Wanneer een speler zijn token heeft gekocht via de Auction House, wordt deze Soulbound en kan het dus niet worden doorverkocht. Na de aankoop ontvang je direct je nieuw gekochte token in de mail. Wanneer je deze verzilvert, krijg je er 30 dagen speeltijd voor terug. Er zit geen deadline aan het verzilveren van deze tokens.

Door een extra optie toe te voegen om het goud te besteden, hoopt de ontwikkelaar een verbeterde game-ervaring te creëren en het aantal gehackte accounts te verminderen. “The Token” maakt volgend Blizzard zijn entree bij de nieuwste patch die eraan zit te komen. Wil je de precies weten hoe het zit met in-game game time aankopen? Kijk dan even op Battle.net bij de FAQ.

Bron: Battle.net

World of Warcraft game time binnenkort in-game te koop

World of Warcraft game time binnenkort in-game te koop

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch