Menu Premium
Loading...

Wolfenstein: The Old Blood Gameplay Reveal Video

Karim Shehata 05/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ongeveer een jaar geleden verscheen Wolfenstein: The New Order voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. De game was een geslaagde reboot van een toch wat weggevallen franchise en het is daarom niet gek te noemen dat er nu een uitbreidingspakket verschijnt. In de Wolfenstein: The Old Blood Gameplay Reveal Video zie je de gameplay van The Old Blood, welke vandaag is verschenen.

Wanneer je vorig jaar Wolfenstein: The New Order hebt gespeeld, zul je niets schokkends zien aan de gameplay van dit uitbreidingspakket. Desalniettemin is het tof dat gamers die vorig jaar hebben genoten van The New Order nu voor even terug kunnen keren naar het Wolfenstein-universum voor The Old Blood. Als je wat brute gameplay wil zien, waarin onder meer Nazi Zombies worden neergeknald, is het zeker een aanrader om de Wolfenstein: The Old Blood Gameplay Reveal Video te checken.

Wolfenstein: The Old Blood is vanaf vandaag beschikbaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. De eerstgenoemde platformen krijgen ook een retailversie te verwerken, terwijl de Xbox One-versie van The Old Blood in eerste instantie alleen digitaal te verkrijgen zou zijn. Wil je ook deze versie per se in een doosje? Dan moet je het geduld kunnen opbrengen tot 15 mei.

Wolfenstein: The Old Blood Gameplay Reveal Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch