Menu Premium

Win exclusieve Halo 4 schilderijen bij HaloXL

Gamekings Redactie 30/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt het misschien al in Einde van de Week Vrijdag voorbij zien komen, maar HaloXL wil je er nog even extra op attenderen dat ze een hele toffe prijsvraag hebben. Je moet er wel wat voor doen, maar de echte Halo fan zal dat niet tegenhouden. Doe mee en win exclusieve Halo 4 schilderijen bij HaloXL.

Als je op Firstlook 2012 bent geweest in de zwarte Halo 4 kubus, dan moet je wel vier fantastische Halo 4 schilderijen hebben gezien. Anders had je ook je ogen dicht tijdens de Halo 4 multiplayer pot en ben je finaal afgegaan. Dat kan ik me niet voorstellen. HaloXL geeft ze dus weg, maar niet zomaar natuurlijk. De doeken zijn zo exclusief dat HaloXL wel wat creatiefs terug verwacht. Ze moeten echt zien dat je er werk in hebt gestopt. Of zoals HaloXL zei: “Blaas ons weg”.

Wat moet het precies zijn? Dat is aan jou. Als het maar met Halo te maken heeft en op te sturen is naar Haloxlprijsvraag@gmail.com. Kortom, maak fantastische Halo artwork, een epische Halo video, een spannende Halo comic of Photoshop een pracht stuk. De winnaars worden niet alleen beloond met een willekeurig Halo 4 schilderij, maar ook met eeuwige roem op HaloXL.nl.

Er zijn nog een paar kleine vereisten. Ten eerste moet je je wel registreren op HaloXL.nl, want de winnaars worden alleen onder de leden gekozen. Ten tweede worden er bij deze prijsvraag alleen de eerste twee doeken vergeven aan de winnaars. De overige twee doeken worden vergeven met een andere prijsvraag. Je hebt nog een week om een geniale Halo creatie  te maken, want tot en met 7 december kun je deze opsturen. In de week van 10 december worden de winnaars bekend gemaakt op HaloXL.nl, waar de creaties getoond zullen worden.

Dus wees creatief en win exclusieve Halo 4 schilderijen bij HaloXL.

Win exclusieve Halo 4 schilderijen bij HaloXL

Win exclusieve Halo 4 schilderijen bij HaloXL

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch