Menu Premium

Win een Wii U tijdens het grote Mario Kart 7 Toernooi op Firstlook

Gamekings Redactie 10/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mario Kart-fans opgelet! Nintendo en Firstlook organiseren samen een groot, twee dagen durend Mario Kart 7-toernooi op de Nintendo 3DS. Oftewel, als jij denkt dat je superskills bezit in de leukste racegame ter wereld, dan moet je jezelf snel opgeven. Want de hoofdprijs liegt er niet om. De winnaar gaat niet alleen naar huis met een fraaie beker, maar wint ook als eerste gamer in Nederland een Wii U, de gloednieuwe console van Nintendo! Ook de nummers 2, 3 en 4 gaan niet met lege handen naar huis. Zo is er 3DS XL te winnen voor de nummer 2 en ontvangen de nummers 3 en 4 een 3DS game naar keuze. Ook zal het overleven van elke ronde tijdens het toernooi gepaard gaan met het ontvangen van leuke goodies.

Het Grote Mario Kart 7 Toernooi bestaat uit een voorronde op zaterdag 6 oktober, een voorronde op zondag 7 oktober én een grote finale aan het eind van deze zondagmiddag. Op zowel zaterdag als zondag kunnen 32 deelnemers meedoen aan de voorronde. Vanuit die voorrondes stromen op beide dagen twee winnaars door naar de grote finale. Uiteindelijk nemen vier spelers het tegen elkaar op in de grote finale.

Jezelf opgeven voor het Grote Mario Kart 7 Toernooi is heel simpel. Ga naar de website van Firstlook, www.firstlookevent.nl en klik rechtsboven op de Mario Kart 7-Toernooi button. Vul nu op de pagina die je te zien krijgt, jouw persoonlijke gegevens in, de dag waarop je wilt meedoen én, zeer belangrijk, waarom jij een van de 64 plekken in de competitie moet krijgen. Oftewel maak in een filmpje, tekst of via een foto duidelijk hoe goed jij in Mario Kart 7 bent. Bijvoorbeeld via een foto van een snelle rondetijd of filmpje waarop jij jouw vrienden verslaat.
De aanmeldingsperiode voor het Grote Mario Kart 7 Toernooi eindigt op donderdag 27 september. Dus meld je op tijd aan! Mocht je een van de 64 uitverkorenen zijn, dan ontvang je op vrijdag 28 september van Nintendo een mail, alsmede gratis toegang tot Firstlook.

Win een Wii U tijdens het grote Mario Kart 7 Toernooi op Firstlook

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch