Menu Premium

Win een Limited Edition Halo 4 Xbox 360 console bij Halo XL!

Gamekings Redactie 13/05/2013 Tweet Het Like/Deel Het

Halo XL heeft een prijsvraag van epische proporties voor je. Het lijkt wel Sinterklaas hoe er met prijzen wordt gestrooid. Zo kan je kans maken op acht(!) Halo 4 Tritton heasdsets en als grote klapper: een Limited Edition Halo 4 Xbox 360 console. Wat je moet doen? Forge een epische Halo XL map in Halo 4 en win een Limited Edition Halo 4 Xbox 360 console bij Halo XL!

Heb ik je aandacht? Dat dacht ik wel, je maakt niet elke dag kans op zulke wrede prijzen. Halo XL geeft deze prijzen alleen niet zomaar weg. Daar moet je nog wel wat voor doen. De Forge mode in Halo 4 zorgt ervoor dat de multiplayer fris en uitdagend blijft. Dagelijks maken Halo 4 spelers hun eigen custom maps en de beste worden zelfs gebruikt in de officiële playlists van War Games. Halo XL wil ook zijn eigen map en daarom vragen we jou om een fantastische Halo XL custom map te maken in de Halo 4 Forge. De allerbeste beloont Halo XL met de Limited Edition Halo 4 Xbox 360 console. Deze winnaar wordt uit een groep van de acht beste map makers gekozen. Zit je in de groep van de beste acht, dan win je een Halo 4 Tritton headset. De uiteindelijke winnaar zit dus straks met een wrede Halo 4 headset op zijn kop achter de nog wredere Halo 4 Xbox 360 console.

Hoe je precies mee kunt doen en wanneer de winnaars bekend worden gemaakt? Dat kun je lezen op HaloXL.nl. Beginnen je vingers al te jeuken? Ga dan snel naar HaloXL.nl en check hoe jij die Limited Edition Halo 4 Xbox 360 console kunt winnen. Houd de site goed in de gaten voor de bekendmaking van de winnaars!

Win een Limited Edition Halo 4 Xbox 360 console bij Halo XL!

Win een Limited Edition Halo 4 Xbox 360 console bij Halo XL!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch