Menu Premium

Wii U-versie van Watch Dogs verschijnt mogelijk pas in de herfst

Karim Shehata 11/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Enkele weken geleden werd door middel van een bombastische trailer, die overigens niet door iedereen even goed werd ontvangen, bekendgemaakt dat Watch Dogs op 27 mei verschijnt voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en de PC. Watch Dogs moet echter ook nog verschijnen voor Nintendo’s Wii U, maar Ubisoft heeft tijdens de aankondiging van de releasedatum voor de andere platformen ook bekendgemaakt dat de Wii U-versie wat langer op zich laat wachten. Misschien wordt ‘wat langer’ nu veranderd in ‘veel langer’, want de Wii U-versie van Watch Dogs verschijnt mogelijk pas in de herfst.

Dit is althans wat de Amerikaanse Uplay Store laat zien. Wanneer je daar de Wii U-versie van Watch Dogs wil pre-orderen, zie je dat de game pas verschijnt in de aankomende herfst. De Wii U-versie van de game laat dan dus aanzienlijk langer op zich wachten dan de andere versies, want die verschijnen deze lente nog. Voorlopig moeten we dit echter met een korreltje zout nemen, want Ubisoft heeft nog geen officiële reactie gegeven of aankondiging gedaan over de Wii U-versie. Daarnaast staat Watch Dogs in de Europese en Nederlandse Uplay Store nog gepland voor 27 mei, wat overigens niet kan kloppen, want Ubisoft heeft zoals gezegd allang gezegd dat de Wii U-versie van Watch Dogs deze datum niet gaat halen. Misschien kunnen we beide releasedata dus niet serieus nemen.

Toch is het opvallend dat de Wii U-versie überhaupt langer op zich laat wachten. Als er echt tot de herfst gewacht moet worden door de bezitters van een Wii U, is dit natuurlijk erg zuur te noemen voor deze gamers. Voorlopig is het echter allemaal onduidelijk, maar ondenkbaar is het zeker niet dat de game pas in de herfst voor de Wii U verschijnt. Laten we in ieder geval hopen dat de game wél eerder verschijnt voor dit platform, want dat is natuurlijk het beste voor alle partijen.

Wii U-versie van Watch Dogs verschijnt mogelijk pas in de herfst

Wii U-versie van Watch Dogs verschijnt mogelijk pas in de herfst

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch