Menu Premium

Wii U heeft een day-one update nodig

Gamekings Redactie 07/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wii U heeft een day-one update nodig blijkt nu. De Wii U komt op 30 november uit in Europa, en de eerste reviewbladen en sites ontvangen zo langzamerhand de demo modellen om reviews te kunnen schrijven. Één van de dingen die daarbij opvalt, is dat de Wii U onmiddellijk een dikke update nodig heeft als je hem voor de eerste keer aanzet. In deze update zit onder andere Miiverse, Wii U Chat, Nintendo TVii en de eShop download winkel. Misschien zitten er op de achtergrond ook nog wat firmware tweaks, maar daar is nog niets van bekend.

Hou er dus rekening mee dat als je je velbegeerde Wii U eindelijk in je knuistjes hebt op de 30e, en je naar huis rent om hem aan te sluiten, dat je eerst nog een tijd naar een download en ‘install’ balkje zit te kijken voor je daadwerkelijk aan de slag kan. Wij raden aan om nu alvast te beginnen met meditatie oefeningen zodat je kalm kan zitten wachten tot je Wii U gebruiksklaar is.

Maar als ‘ie dan good to go is, kun je ook meteen goede dingen verwachten. De eerste reviews en beoordelingen druppelen binnen en de launch games beloven veel goeds. Het blad Games Master heeft een aantal launch titels in hun klauwen weten te krijgen, en geeft Nintendo Land een score van 86/100, en de nieuwe Super Mario Bros. U krijgt 82 punten van de 100. Dat zijn solide scores. Games Master rept van de “meest innovatieve en party-fuelling lol die we ooit hadden met een console.”

Maar waarom zou je een vreemde geloven? Je moeder heeft je daarvoor gewaarschuwd. Dus zodra we op de redactie aan de slag kunnen met de nieuwe Wii U, vind je hier de down-to-earth review. Dan weet je zeker of ‘ie de moeite waard is. Tenzij je hem al gepre-ordert hebt, dan ben je alvast gewaarschuwd voor de update die de Wii U eerst moet doorstaan.

Wii U heeft een day-one update nodig

Wii U heeft een day-one update nodig

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch