Menu Premium

Wii U hardware op één lijn met huidige consoles

Gamekings Redactie 27/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens Marvin Donald, Darksiders 2 director, zit de hardware van de Wii U op het moment op één lijn met die van de PlayStation 3 en Xbox 360.

In een interview bekent Donald dat ontwikkelaar Vigil het grafische spektakel van Darksiders 2 niet verhoogd voor de Wii U. In plaats daarvan gaan ze zich richten op de unieke mogelijkheden van de tablet controller. Er zijn volgens Donald nog wat beperkingen vanwege de vooruitgang van Nintendo en het niet hebben van een actuele release datum voor de Wii U. Wanneer Nintendo deze datum bekend maakt, kan Donald ze tanden er in vastzetten en gaat hij met z’n team aan de bak om Darksiders 2 voor de launch van de Wii U klaar te hebben.

Donald ging verder om te zeggen dat: “We got the game running on their hardware pretty quickly, and the controller’s been great to work with. Now it’s just down to deciding what we really want to do to make it a unique experience on the Wii U; taking advantage of the extra screen and the touch capability and all that. So, we’ll have a few new features for sure, but I think visually, for the most part, it’ll be pretty much the same.” De Dood wordt er op de Wii U dus niet mooier van, wellicht kan de tablet controller hem wat aantrekkelijker maken. Donald is er ieder geval enthousiast over.

Darksiders 2 is voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC op 29 juni verkrijgbaar. De Wii U–versie is te verwachten bij de launch van Nintendo’s nieuwe bak.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch