Menu Premium
Loading...

Wii Party U – Trailer

Gamekings Redactie 24/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo probeert na het succes van de Wii die lijn door te zetten met de Wii U. De reden dat de Wii zo populair werd, was omdat het een echte familieconsole was. Met de Wii U wil Nintendo het meer hardcore publiek aanspreken, maar dat betekent niet dat familiegames niet meer hun weg vinden naar hun console. In de Wii Party U – Trailer kun je overduidelijk zien dat het ouderwets gezellige gevoel ook op de Wii U mogelijk gaat zijn.

De consoles van Nintendo moeten er zijn voor het hele gezin. Waar Sony en Microsoft met hun PlayStation- en Xbox-consoles vooral de hardcore gamers als markt zien, houdt Nintendo zich vooral bezig met games die niet alleen door hardcore gamers gewaardeerd worden, maar ook door de casual gamer kan worden opgepikt. Als je zelfs je oma, je moeder en je kleine broertje of zusje mee wilt laten doen, zijn partygames altijd een goede optie en daar komt Wii Party U om de hoek kijken.

In 2010 kwam Wii Party uit voor de Wii en daar is Wii Party U het vervolg op. Ten opzichte van Wii Party zijn er meer dan tachtig verschillende minigames toegevoegd, waaronder een flink aantal die gebruik maken van de Wii U GamePad. Deze kan in veel gevallen op de tafel neergelegd worden, net alsof je een bordspel aan het spelen bent. Daarnaast komen ook de House Party-minigames terug uit Wii Party.

Vanaf morgen is Wii Party U voor iedereen met een Wii U te spelen en dat wordt gevierd met een fancy trailer. Zoals het eruit ziet, kan de game zorgen voor een flinke bak gezelligheid!

Wii Party U - Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch