Menu Premium

Welke game heeft de meeste Platinum Trophies gehaald?

Gamekings Redactie 04/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation maakt via de PlayStation Blogcast de top tien games bekend, waarvoor spelers de meeste Platinum Trophies hebben behaald.

Sinds 2008 is het mogelijk om Trophies te verdienen in PS3 games. Sommigen van jullie zullen hier keihard voor gaan en niet rusten voordat de Platinum Trophy behaald is, terwijl anderen de Trophy collectie misschien nooit hebben bekeken. Speciaal voor de die hard trophy jagers heeft Sony op de PlayStation Blogcast een top tien bekend gemaakt van games, waarvoor spelers de meeste platinum trophies hebben gehaald.

  1. Assassin’s Creed 2
  2. Modern Warfare 2
  3. Uncharted 2: Among Thieves
  4. God of War 3
  5. Resident Evil 5
  6. inFamous
  7. Uncharted: Drake’s Fortune
  8. God of War (GoW HD Collection)
  9. Borderlands
  10. Sly Cooper and the Thievius Raccoonus (The Sly Collection)

Jeff Rubenstein, Sr. Social Media Manager bij PlayStation, trekt een aantal interessante conclusies naar aanleiding van deze lijst. Het valt hem bijvoorbeeld op dat alle titels die erin staan goede kritieken hebben gekregen en daarnaast goed verkocht zijn. Logisch, want populaire games van een hoge kwaliteit worden natuurlijk ook meer gespeeld en we zijn ook bereid om er net even dat beetje extra tijd in te stoppen. Het valt ook op dat de games in de top tien weinig tot geen trophies hebben die alleen in multiplayer te behalen zijn. Ook zijn de games allemaal al wat ouder zodat de spelers de tijd hebben gehad om de trophies te halen.

Ga jij altijd voor de Platinum trophy of speel je een game liever in één keer uit om het vervolgens in de kast te zetten?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch