Menu Premium
Loading...

We worden fucking wild van The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Duncan Israel 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van de nieuwe The Legend of Zelda: Breath of the Wild worden we fucking wild! De Nintendo Treehouse: Live-presentatie begint goed en ze geven alle Nintendo-fans precies wat ze willen, meer Zelda!

In de trailer worden we wakker geschud door, naar verluidt, Zelda. We moeten onze ogen wijd open doen, ten eerste om deze trailer volledig te checken. Wat ziet het er prachtig uit! De grafische stijl heeft wat weg van The Legend of Zelda: The Wind Waker, alleen dan een stuk volwassener. De vraag of we met Link zullen gaan spelen in deze nieuwe Zelda-game is ook beantwoord in deze trailer. Het antwoord is volmondig: JA!

Terwijl we Link door de struiken zien sluipen en de monsters met zijn pijl en boog zien afmaken, kunnen we niets anders doen dan met open mond naar de prachtige kleuren om hem heen staren. We zien ook een aantal nieuwe features voorbij komen. Een of ander magisch boek dat je kan gebruiken om over water heen te lopen, Link duikt volledig in die RPG-vibe door voor zichzelf te koken.

Er is een fractie van de game te spelen op de Nintendo-booth tijdens de E3. Reggie Fils-Aimé geeft tijdens zijn praatje achteraf duidelijk aan dat dit een fractie van de volledige game is. Echter is de fractie is zo groot, dat niemand die demo uit gaat kunnen spelen. Hij belooft daarnaast nog eens dat de volledige game nog vele malen groter wordt!

Wanneer de game uit gaat komen is nog niet duidelijk, hij komt in ieder geval naar de Nintendo Wii U en Nintendo NX. Neem voor nu nog maar even de tijd om nog even te genieten van deze prachtige, serene trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch