Menu Premium

Watch Dogs was op geen enkele manier perfect zegt Ubisoft

Gamekings Redactie 16/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al bijna een jaar geleden dat Ubisoft’s Watch Dogs verscheen op de meeste platformen. De Wii U kan pas een paar maanden aan de slag met het avontuur van Aiden Pierce. Een jaar na de originele release durft Ubisoft kritisch naar de game te kijken, want Watch Dogs was op geen enkele manier perfect zegt de creative director Jonathan Morin.

In een interview met GamesTM erkent de creative director dat de game “op geen enkele manier perfect was” en dat er “veel ruimte voor verbetering is” bij een sequel. Volgens hem kun je dat niet altijd zien als de game verscheept wordt. “We leveren iets af waar wij van denken dat het merk op dat moment moet zijn. Achteraf, wanneer je na vijf en een half jaar [van ontwikkeling] tot rust komt en mensen de game spelen, dan worden bepaalde elementen zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat je verder kunt gaan met de visie, die je voor ogen had, naar een nieuw niveau te tillen, en dit keer met de fans erbij.”

Zo gaat hij verder: “Met een sequel is er veel meer druk om een merk vooruit te pushen en nu moeten we de fans op een nieuwe manier appeleren.” Dit kun je, zegt Morin, doen door “verder te gaan met het nemen van risico’s”. En als we hem mogen geloven, dan is zijn team gebrand om deze uitdaging aan te gaan. “Ons team is erg gefocust op de uitdaging die we hebben en wie weet waar het ons leidt.”

Watch Dogs 2 moet nog wel officieel aangekondigd worden. Ondanks dat de game dan niet perfect was, heeft hij wel goed verkocht, een sequel zou daarom niet heel vreemd zijn.

Bron: GamesTM

Watch Dogs was op geen enkele manier perfect zegt Ubisoft

Watch Dogs was op geen enkele manier perfect zegt Ubisoft

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch