Menu Premium

Watch Dogs vandaag volledig speelbaar in Gamekings Studio!

Gamekings Redactie 24/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je in je agenda een cirkeltje gezet om 27 mei? Dan wacht je waarschijnlijk vol smart op de aankomende game van Ubisoft, dan staat je pre-order al een tijdje én wil je niets liever dan nu al de game spelen. En weet je wat? Dat kan! Ja, je leest het goed. Het belooft het meest epische weekend sinds tijden te worden, want we hebben Watch Dogs vandaag volledig speelbaar in Gamekings Studio! Nog voordat ‘ie uitkomt!

Gamekings Studio wordt ondertussen al ontzettend uitgebreid gebruikt als dé plek waar we nieuwe dingen laten zien. Op de donderdagen hebben we speciale gasten uit de Nederlandse game-industrie en ‘s weekends spelen je favoriete Gamekings-presentatoren de tofste games. Natuurlijk kun je ook zelf met games aan de slag, want Gamekings Studio heeft heel wat consoles staan waarop je kunt spelen. Met deze week een kersvers schijfje erin…

… Namelijk Watch Dogs! Dinsdag komt ‘ie uit en dit weekend kun je zelf al schieten, rijden en voornamelijk hacken in het virtuele Chicago van Ubisoft. Het uitgelezen moment om langs te komen in Hoog Catharijne te Utrecht bij Gamekings Studio, want we hebben meerdere consoles met Watch Dogs in de lade. Gameplaybeelden kijken is één, maar zelf kunnen voelen hoe de besturing is en op eigen houtje de stad ontdekken, is natuurlijk zoveel toffer. Het is daarnaast uiteraard ook dé meest realistische manier om te checken of Watch Dogs voor jou de moeite waard is.

Watch Dogs zou zomaar de game van het jaar kunnen worden voor velen en vandaar een titel die je zéker effe gecheckt moet hebben. Pascal en Boris zijn er om al jouw vragen over Watch Dogs te beantwoorden, gezien zij al enige tijd in Watch Dogs hebben rondgesnuffeld. De heren weten dan ook aardig van de hoed en de rand wat de game betreft. Schroom niet om ze aan te spreken en het te hebben over de game waar jij misschien al heel lang op wacht!

Watch Dogs vandaag volledig speelbaar in Gamekings Studio!

Watch Dogs vandaag volledig speelbaar in Gamekings Studio!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch