Menu Premium
Loading...

Watch Dogs Season Pass trailer

Gamekings Redactie 29/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week was er al een handjevol journalisten die met de game aan de slag mochten, zo ook Gamekings. Eind deze maand is het echter de beurt aan een ieder die wel van een potje hacken houdt, want 27 mei komt Watch Dogs officieel uit. Buiten de normale game bestaan er nog een aantal extra’s, zoals een uur gameplay op de PlayStation, maar ook DLC. In de Watch Dogs Season Pass trailer zie je precies welke extra’s er gedurende de komende maanden vrij worden gegeven.

“I blow shit up, cuz I ain’t no hippy” Als jij je wel kunt vinden in voorgaande uitspraak, dan word je vast blij van het nieuws dat de verantwoordelijke hiervoor een speelbaar personage wordt. Je kunt een compleet nieuwe singleplayer-campaign spelen in de huid van T-Bone: de met dreads behaarde, grofgebekte, ogenschijnlijke bloedverwant van GTA V’s Trevor. Ook zijn er drie nieuwe singleplayer-missies beschikbaar: The Breakthrough, Signature en Palace Pack die bij een Season Pass direct beschikbaar zijn. Het was al bekend, maar er zit ook nog een nieuwe modus aan te komen: Conspiracy. In deze modus krijg je ultrasone geluiden te horen, waardoor je in een LSD-achtige trip belandt. Dat klinkt best tof, benieuwd naar hoe dit uitpakt? Check dan de Gamekings-aflevering van deze week op MTV, waarin Pascal zijn trip uitgebreid beschrijft.

Na al die extra gameplay bestaat de Season Pass ook nog uit wat cosmetische items. Zo krijg je vijf nieuwe outfits voor Aiden, waaronder een met Alien-bloed of kots besmeurde flapper-jas. Wie wil er nu niet in zo’n kekke outfit al hackend door de straten banjeren. Als je de Season Pass aanschaft, krijg je alle aankomende DLC één week eerder tot je beschikking dan alle andere spelers. Watch Dogs verschijnt 27 mei voor de PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PlayStation 4, Xbox One en PC.
Watch Dogs Season Pass trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch