Menu Premium

Watch Dogs heeft een releasedatum gekregen op de PlayStation Store

Gamekings Redactie 03/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks dat gamers wel vaker slachtoffer worden van plagerijtjes en valse beloften van ontwikkelaars, is er maar een kleine snipper info nodig om ons wederom op het puntje van onze stoel te doen balanceren. Pak je kalender en een geslepen potlood, want Watch Dogs heeft een releasedatum gekregen op de PlayStation Store.

UPDATE: David Thériault, product manager van Ubisoft voor Watch Dogs, heeft vanmiddag aangegeven dat het een “grootse week” wordt voor Watch Dogs. Naar alle waarschijnlijkheid doelt de man op de onthulling van een releasedatum voor de game van Ubisoft. Sinds vorige week zijn er al sappige geruchten rondom de eventuele releasedatum van Watch Dogs.

Ubisoft’s Watch Dogs is zo’n game die een hoop waar te maken heeft. Het is een titel die voor velen het beginstadium van de nieuwe generatie consoles moet gaan definiëren. En zoals het een zwaar geanticipeerde game betaamt, is ook Watch Dogs belast met een hoop uitstel. De Wii U-versie is zelfs voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wat betreft de PlayStation 4-versie: daar hoeven we vermoedelijk minder lang op te wachten. Vorige week verscheen op de officiële competitiewebsite van Sony PlayStation de vermelding dat de releasedatum binnenkort in een trailer bekendgemaakt zou worden. Hoewel een trailer helaas uitbleef, wekt het wel het vermoeden dat we vrij binnenkort een daadwerkelijke releasedatum kunnen verwachten.

Een vermelding in PlayStation Store stelt vandaag dat Watch_Dogs op 30 juni gelanceerd wordt. Daar worden we uiteraard enthousiast van, maar 30 juni valt op een maandag. En laat maandag nou net een dag zijn waarop normaliter geen games worden gelanceerd en ons enthousiasme daalt naar een wat bescheidener niveau. Desalniettemin ruiken wij rook en waar rook is, is vuur. Laten we onze collectieve duimpjes draaien, konijnenpootjes aaien en klavertjes vier zoeken opdat deze datum correct is. Zo niet, dan is het geen rook wat we ruiken (maar iets anders) en moeten we nog even geduld hebben op een officiële onthulling van van de Watch Dogs releasedatum.

Watch Dogs heeft een releasedatum gekregen op de PlayStation Store

Watch Dogs heeft een releasedatum gekregen op de PlayStation Store

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch