Menu Premium
Loading...

Watch Dogs Chicago Trailer

Karim Shehata 27/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Ubisoft-persconferentie op de E3 van 2012 stond de wereld heel even stil, want op die persconferentie werd Watch Dogs aangekondigd. De zaal was weggeblazen en de Europese kijkers thuis hadden geen energiedrankjes meer nodig om wakker te blijven. Nadat de game werd uitgesteld van eind 2013 naar 2014, weten we nu ook dat de game verschijnt op 27 mei. De release komt dus steeds dichterbij en Ubisoft vond het tijd om ons meer te tonen in deze gloednieuwe Watch Dogs Chicago Trailer.

In deze trailer is goed te zien hoe Chicago eruit komt te zien in deze game. Bekend was natuurlijk al dat de game zich zou afspelen in deze stad, maar tot nog toe hebben we nog niet lekker kunnen zien hoe de stad precies in beeld wordt gebracht. In de beelden die we in de afgelopen jaren hebben gezien, is vooral het hacken en de actie aan bod gekomen. Het is dus zeker ook een keer tof om te zien hoe de stad daadwerkelijk leeft en of deze ook heel erg lijkt op Chicago. Wat je van de stad vindt waarin Watch Dogs zich afspeelt, kun je zelf beoordelen door middel van de Watch Dogs Chicago Trailer.

Watch Dogs verschijnt dus bijna. Lange tijd was het gissen, maar een paar weken geleden heeft Ubisoft zoals gezegd duidelijkheid gegeven. Wel kwam er na de trailer die de releasedatum onthulde veel kritiek op Ubisoft, omdat de game er minder goed uit zou zien dan eerder getoond was. De Franse uitgever beweerde echter dat de game er nog nooit zo strak uit had gezien en dat het gewoon helemaal goed gaat komen met Watch Dogs. In deze Watch Dogs Chicago Trailer is dus opnieuw te zien hoe het er nu voorstaat met de game en kan iedereen dus haar of zijn mening erover geven. Feit is in ieder geval dat Watch Dogs op 27 mei verschijnt voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC.

nieuws20140326_watchdogs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch