Menu Premium
Loading...

Krijg een moorddadige pre-order bonus met Watch Dogs 2: Zodiac Killer

Mark Hoogland 20/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel het nieuws vandaag gedomineerd wordt door de Nintendo Switch en de trailer voor Red Dead Redemption 2, valt er ook nog één en ander te melden over zaken die wél dit jaar nog gebeuren. De release van Watch Dogs 2 bijvoorbeeld, die op 15 november plaatsvindt voor consoles en onlangs voor de PC is uitgesteld tot 29 november. Ubisoft komt vandaag met een trailer voor Watch Dogs 2: Zodiac Killer, de extra missie die je als pre-order bonus krijgt.

Eind jaren zestig en begin jaren zeventig hield de seriemoordenaar Zodiac gruwelijk huis in en rond San Francisco, de stad waar ook Watch Dogs 2 zich afspeelt. Tot op de dag van vandaag is de dader nooit gepakt en doen talloze theorieën de ronde; zo zou Zodiac bijvoorbeeld banden hebben gehad met de kliek rond sekteleider Charles Manson. De mysterieuze moordenaar, die de media en politie tartte met brieven en raadsels, vormde de inspiratie voor meerdere films, waaronder Dirty Harry (1971) en David Fincher’s Zodiac uit 2007.

En nu is het de beurt aan Watch Dogs 2. In deze exclusieve missie, speelbaar door de game dus te pre-orderen, ga je al hackend achter een copycat van de Zodiac Killer aan. Deze imitator zit net als z’n grote voorbeeld met de media te sollen via allerlei raadsels, maar dat moet natuurlijk geen opgave zijn voor hacker Marcus Holloway. Check de trailer en laat ons weten of jij Watch Dogs 2 wellicht al hebt gepre-orderd!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch