Menu Premium

Watch Dogs 2 en nieuwe IP van Ubisoft verschijnen nog voor april 2017

Mark Hoogland 12/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens een financiële presentatie, bestemd voor investeerders en analytici, heeft Ubisoft enkele interessante aankondigingen gedaan. Naast de succesvolle verkoopcijfers van onder meer Far Cry Primal en Tom Clancy’s The Division, werd uit de planning voor het aankomende boekjaar ook meer bekend over de releases die we van het bedrijf mogen verwachten.

Dit boekjaar loopt af op 31 maart 2017, een datum waarbinnen Ubisoft vijf titels in de planning heeft staan. Naast For Honor, Ghost Recon: Wildlands en South Park: The Fractured Whole blijkt ook dat het vervolg op Watch Dogs nog voor april 2017 het levenslicht zal zien. Ten slotte toont het overzicht de release van een ‘nieuwe AAA IP’, waarvan we mogelijk volgende maand een voorproefje zullen krijgen tijdens de E3.

Een trotse Yves Guillemot stipte verder nog de successen aan van de titels die Ubisoft de afgelopen maanden uitbracht. Het laatste kwartaal van boekjaar 2016 overtrof de gezette doelstellingen met de releases van Tom Clancy’s The Division en Far Cry Primal. Eerstgenoemde bleek in de releaseweek de best verkopende nieuwe IP ooit, terwijl Far Cry Primal Ubisoft’s bestverkopende game ooit in de maand februari werd.

Naar welke van de Ubisoft-titels kijk jij het komende jaar uit? Hoop je dat de volgende Watch Dogs het eerste deel in alles zal overtreffen, of ben je benieuwd naar de nieuwe IP die het bedrijf gaat opzetten? Laat het ons weten in de comments!

Watch Dogs 2 en nieuwe IP van Ubisoft verschijnen nog voor april 2017

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch