Menu Premium
Loading...

Wat spelen we dit weekend week 44

Gamekings Redactie 03/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan de redactie even langs om te vragen wat er allemaal wordt gespeeld dit weekend. Daar zitten een aantal aparte titels tussen. Dennis, Martin, Jelle en Nino onthullen hun plannen voor het weekeinde in ‘Wat spelen we dit weekend week 44’.

Dennis gaat aan de slag met een game die purple lasers bevat. Hij maakt zich een beetje zorgen om zijn online skills, aangezien dit de laatste week is dat er alleen journalisten online zijn in de game, daarna wordt hij waarschijnlijk finaal ingemaakt. Martin gaat niet aan de slag met één van de berg triple A titels die hij thuis heeft liggen, maar hij gaat puzzelen op de 3DS. Ook hoopt hij een beta-code te ontvangen dit weekend, waar de rest van de redactie een klein beetje jaloers op is. Jelle pakt een top titel op die hij al een paar weekjes links heeft laten liggen. Nino probeert onze stagiair op te voeden, maar dat zonder al te veel succes, wat een zeer mooi plaatje oplevert. Daarnaast draagt Nino het shirt van zijn uitverkorene game dit weekend, dus een echte fan kan zijn game al raden zodra je de video start.

Om deze vrijdag alvast een beetje in de weekend sferen te komen, kun je niks beters checken dan ‘Wat spelen we dit weekend week 44’.

Wat spelen we dit weekend week 44

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch