Menu Premium

Waarom legt Microsoft opeens nieuw logo vast voor de Xbox Series X

Emiel 22/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft heeft afgelopen week een nieuw logo voor de Xbox Series X laten vastleggen. Dit logo doet vooral denken aan het logo van Jagex bekend van de MMORPG Runescape. Maar dat terzijde. Er zijn veel mensen die denken dat dit logo gebruikt wordt als logo voor de befaamde Lockhart console. De console in de Xbox familie die sterker is dan de Xbox One X, maar niet zo duur (en sterk) als de Xbox Series X.

Xbox “Lockhart” geruchten blijven hardnekkig

Vanaf de start van de geruchten rondom de nieuwe, next-gen Xbox, waren er ook roddels over een zogenaamd “Lockhart” model. Dit zou een iets minder krachtige en goedkopere console binnen de nieuwe generatie gaan worden. Identiek aan de Xbox One S, die nu in de markt staat als het instapmodel voor de Xbox One X. Die laatste is dan meer voor de hardcore gamer. De Lockhart zou ondertussen al de ontwerpfase door zijn en bij werknemers en testers in huis staan. Als dat alles klopt, dan betekenen dit dat “Lockhart” al verder is in de ontwikkeling dan de PlayStation 5. Een console waar we momenteel alleen van horen dat Sony de koeling maar niet voor elkaar krijgt.

Microsoft komt ook nog met een event vóór de E3

Dat Microsoft een online event tijdens de E3 gaat produceren, is bekend. Maar nu gaan er de geruchten dat de Amerikanen ook vóór de E3 een online productie in elkaar zetten. Dit event zou volgens de geruchten plaats gaan vinden in mei. Wordt dit dan het hardware-event waar Microsoft, naast de verwachte nieuwe Surface producten, ook de Xbox Series S/Lockhart aankondigt? Om op die manier het E3 event helemaal te laten draaien om de games. Iets wat ze al jaren doen. Met de ontelbare World Premiere en World Exclusive trailers die ze dan in hoog tempo op je droppen. We weten het waarschijnlijk snel.

Image

Image

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch