Menu Premium

Volgende The Division DLC komt gelijktijdig uit op PC, PS4 en Xbox One

Maarten van Steijn 20/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog even en dan komt de nieuwste Tom Clancy’s: The Division DLC genaamd The Last Stand naar ons toe! Deze DLC mogen we op de Playstation 4, Xbox One en de PC tegelijk verwachten!

Aangezien The Division een game is van maart 2016, is de player base aardig ingezakt. Al hoewel Ubisoft met de vorige twee grote expansions genaamd Underground en Survival weer nieuw leven in de game probeerde te blazen, was dit niet helemaal geslaagd. Deze third-person post apocalyptic shooter werd door menig gamer bekritiseerd door het feit dat het te veel in de herhaling begon te vallen.

Deze nieuwste DLC zou ervoor moeten zorgen dat de speler met het overleven van allerlei condities en omstandigheden in de Dark Zone, de gameplay een stuk meer uitdaging gaat krijgen. Een gevolg hiervan is ook zo dat je pas vanaf level 30 aan deze DLC kan gaan beginnen. De PvP Modes gaan 4 tegen 4 worden, waarbij je in matches van maximaal 20 minuten een capture point moet zien te bemachtigen met jouw team. Uiteraard zit hier weer een arsenaal aan nieuwe gear aan vast!

Een officiële release date van deze DLC is nog niet bekend. Alvorens deze content uitgebracht gaat worden, gaat er eerst een Public Test Server opengegooid worden.

Klinkt dit als een waardevolle toevoeging aan het rondzwerven in de straten van de VS? Of heb jij The Dark Zone al een tijd geleden al achter je gelaten?

Bron: eurogamer.net

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch