Menu Premium

Volgende mobiele game van Nintendo gebaseerd op The Legend of Zelda

Jeroen Wiersma 15/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geruchten leggen de volgende stap in de strategie rond mobiele games van het Japanse bedrijf bloot. De volgende mobiele game van Nintendo is gebaseerd op The Legend of Zelda.

Dat claimt de Wall Street Journal op basis van anonieme bronnen. Aangezien de Wall Street Journal over het algemeen behoorlijk betrouwbaar te noemen is, zijn het meer dan zo maar geruchten. Als je er bij na denkt, is het ook een logische stap. Nintendo heeft al een tijdje geleden besloten mobiele games uit te brengen en dat heeft ze met onder andere Super Mario Run en Fire Emblem Heroes geen windeieren gelegd. Dus waarom na het succes van Breath of the Wild geen mobiele game gebaseerd op The Legend of Zelda?

Het is waarschijnlijk dat, voordat deze mobiele game het licht ziet, eerst de Animal Crossing mobiele game zal verschijnen. Deze zou oorspronkelijk voor eind maart 2017 uit worden gebracht, maar is uitgesteld. Omdat Nintendo van elke mobiele game echt een hit wil maken is het aannemelijk dat ze ruim de tijd zullen nemen om Animal Crossing en een eventuele The Legend of Zelda goed neer te zetten, waardoor we nog wel eventjes geduld zullen moeten hebben.

Denk je dat de geruchten waar zijn? En wat voor game krijgt het The Legend of Zelda-jasje dan volgens jou?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch