Menu Premium

Volgende Fallout 4 patch bevat nieuwe Survival Mode

Samuel Boyd 20/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel er reeds een Survival Mode in Fallout 4 zit, bestaat er voor sommige gamers niet zoiets als te veel uitdaging. Voor hen is er gelukkig een uitkomst met een herziening van deze mode. De nieuwe Survival Mode is onderdeel van Patch 1.5 en brengt een lijst aan nieuwe beperkingen en aanpassingen die de game stukken moeilijker maken. Vandaag maakt Bethesda bekend dat de patch ergens in de komende weken officieel uit zal komen.

De nieuwe patch brengt verbeteringen in stabiliteit en gameplay, maar draait voornamelijk om de nieuwe moeilijkheidsgraad. Door de update wordt het in Survival Mode niet meer mogelijk om te fast travelen en kun je enkel de game saven wanneer je aan het slapen bent. Bovendien hebben ziektes, radiatie en vermoeidheid een sterker effect op jouw personage. Verder zullen monsters niet meer op jouw radar verschijnen en worden zij ook nog eens sterker. Gelukkig krijgt de speler ook een krachtbonus waardoor de gevechten dodelijker worden, maar niet uit balans raken.

Patch 1.5 komt ergens in de komende weken officieel uit op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. De exacte release datum laat Bethesda echter nog niet los. Gelukkige gamers met Steam kunnen zichzelf al wel het leven moeilijk maken in de nieuwe Survival Mode; zij kunnen de bèta van Patch 1.5 vanaf vandaag downloaden.

Ga jij proberen te overleven in de hardcore versie van de post-apocalyptische wereld? Laat het weten in de comments!

Volgende Fallout 4 patch bevat nieuwe Survival Mode

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch