Menu Premium

Volg dinsdag 21 mei vanaf 18:00 De Avond van Xbox livestream

Gamekings Redactie 18/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar een paar nachten slapen en dan gaan we hopelijk de nieuwe Xbox van Microsoft aanschouwen. Dat is reden voor een feestje natuurlijk. Op Gamekings.tv vieren we de onthulling van deze next-gen console de hele avond door. We pakken dan ook flink uit. Dus volg dinsdag 21 mei vanaf 18:00 De Avond van Xbox livestream. Dan weet je zeker dat je niets mist van deze grote gebeurtenis.

Wat gaan we dan precies doen op Gamekings.tv? Vanaf 18:00 uur kun je aanstaande dinsdag een livestream volgen, die gepresenteerd wordt door Boris en Skate. Samen zullen zij een uur lang gaan voorbespreken en kijken zij met jou vanaf 19:00 uur de livestream van de Xbox persconferentie vanuit de Xbox Campus in Redmond, Washington. Na afloop wordt er in ieder geval tot 21:00 nabesproken door Boris en Skate, en hebben we daarnaast nog speciale gasten die hun mening gaan geven over de nieuwe Xbox. Zo is Dennis op dat moment in Engeland waar hij next-gen games aan het checken is. Misschien kan hij wel een heel ander licht schijnen op de Xbox onthulling. En er is nog veel meer!

Steven is er ook bij. Hij is de Twitter koning deze avond en zal alle tweets van jou doorspitten, zodat je mee kunt doen aan de discussie. We hebben daarom ook een speciale hashtag voor De Avond van Xbox: #gkxbox. Dus wil je dinsdagavond meediscussiëren of vragen stellen over de Xbox onthulling? Stuur dan je tweets met de hashtag #gkxbox.

Schakel aanstaande dinsdag dus vanaf 18:00 uur in op Gamekings.tv en volg de hele avond onze livestream rondom de nieuwe Xbox onthulling. Het wordt een feestje!

Volg dinsdag 21 mei vanaf 18:00 De Avond van Xbox livestream

Volg dinsdag 21 mei vanaf 18:00 De Avond van Xbox livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch