Menu Premium

Volg aanstaande maandag vanaf 18:00 de Gamekings E3 2013 Livestream

Gamekings Redactie 03/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je moet echt onder een steen hebben geleefd, wil je niet weten dat de aankomende maandag de E3 2013 in LA van start gaat. Het zal je dan waarschijnlijk ook niet ontgaan zijn dat er een grote groep van de redactie van Gamekings naar Los Angeles is afgereisd om daar verslag van de beurs te doen. Ook op de redactie pakken we flink uit voor dit spektakel. Volg aanstaande maandag vanaf 18:00 de Gamekings E3 2013 Livestream om te zorgen dat je niets ontgaat van de E3 2013.

Microsoft bijt het spits af, om 18.00 uur begint de voorbeschouwing met JJ en Skate op Gamekings.tv. Tijdens de Xbox One reveal heeft Microsoft veel aandacht besteed aan de multimedia kant van de console, maar de games bleven achterwege. Ze hebben echter beloofd dit goed te maken op de E3. Of Microsoft ons nu wel kan gaan overtuigen, gaan kun je vanaf 18:00 uur hier zien.

Om 21:30 uur gaan we door met de E3 persconferentie van EA. Electronic Arts heeft een arsenaal aan game-ontwikkelaars onder haar hoede. Ook al zijn er al een boel games waarvan we weten dat ze komen, het blijft een verrassing welke nieuwe IP’s er worden aangekondigd.

Dan is om 23:30 uur de beurt aan Ubisoft. Vorig jaar heeft het Canadese bedrijf hoge ogen gegooid met een hele dikke show op de E3. Of ze dat dit jaar kunnen overtreffen, zien we aan het einde van de avond en wie weet, misschien komt er wel een Far Cry 4 of een Beyond Good and Evil 2 langs. We gaan sowieso meer zien van Watch Dogs natuurlijk.

Als kers op de taart sluiten we af met de twee uur durende persconferentie Sony. Sony heeft in februari hun console aangekondigd en heeft veel indruk weten te maken met de nieuwe Killzone: Shadow Fall, Knack, Deep Down en Drive Club. Of ze het momentum van deze persconferentie vast kunnen houden, zien we in de late uurtjes op de Gamekings E3 2013 Livestream.

Tijdens de livestream kun je uiteraard mee twitteren met #GKE3. Als je de livestream wilt volgen op je mobiele telefoon of tablet, kun je terecht bij de twitch app in welke app store dan ook. Je moet dan blammomedia als kanaal toevoegen en je bent ‘good to go’. Lijkt me dus duidelijk: Volg aanstaande maandag vanaf 18:00 de Gamekings E3 2013 Livestream!

Volg aanstaande maandag vanaf 18:00 de Gamekings E3 2013 Livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch