Menu Premium

Voice actrice Wolfenstein: The New Order verklapt komst sequel

Karim Shehata 23/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wolfenstein: The New Order verscheen begin 2014 en bleek een schot in de roos te zijn. Daarom is het ook niet zo gek dat Bethesda dit jaar het kunstje lichtjes probeerde te herhalen met Wolfenstein: The Old Blood, een standalone expansion voor The New Order. Nu lijkt er echter compleet nieuw werk aan te komen wat betreft Wolfenstein, want een voice actrice die mee heeft gewerkt aan Wolfenstein: The New Order heeft de komst van een sequel verklapt.

De naam van de actrice luidt Alicja Bachleda-Curus. “Ik werk aan een game en aan het eerste deel heb ik al meegewerkt. Nu zijn we bezig met een tweede deel, waaraan nog twee jaar werk moet worden verricht”, begint de voice actrice. Ze zegt later deze game “als kind gespeeld te hebben” en “blij te zijn” toen ze “Hitler kon doodschieten”. Wat dit gerucht bijna tot waarheid bombardeert, is het feit dat Alicja Bachleda-Curus in haar leven maar aan één game heeft meegewerkt. Laat dat nou net Wolfenstein: The New Order zijn.

Het lijkt er dus heel erg sterk op dat er een compleet nieuwe Wolfenstein aan zit te komen over ongeveer twee jaar, alhoewel Bethesda nog niets officieel heeft bevestigd. Kijk jij uit naar deze eventuele nieuwe Wolfenstein-game? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer PolandEurogamer

Voice actrice Wolfenstein: The New Order verklapt komst sequel

Voice actrice Wolfenstein: The New Order verklapt komst sequel

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch