Menu Premium

Visceral Games luistert naar de beta feedback op Battlefield Hardline

Karim Shehata 02/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de presentatie van Electronic Arts op de E3 2014, welke een kleine maand geleden plaatsvond, konden gamers meteen aan de slag met de Battlefield Hardline beta op de PlayStation 4 en de PC. Hierdoor konden gamers meteen checken of de twist op de Battlefield-franchise een geslaagde was. Alhoewel over het laatste de meningen nog verdeeld zijn onder de gamers, ging het er natuurlijk vooral om dat de game lekker wegschoot. Dit was nog niet in ieder opzicht het geval, maar het ging hier dan natuurlijk ook om een beta test. Nu is het te hopen dat alle irritaties die gamers zijn tegengekomen in de eerste beta van de game bij de release zijn verholpen, want Visceral Games luistert naar de beta feedback op Battlefield Hardline.

Dit doet de ontwikkelaar door middel van de CMW, voluit de Community Most Wanted-lijst. In deze lijst staan de dingen die de community het liefst anders ziet in Battlefield Hardline, of misschien zelfs helemaal liever niet meer ziet. Alhoewel deze lijst waarschijnlijk erg groot is, krijgen wij vandaag tien dingen voorgeschoteld die in de uiteindelijke game in ieder geval anders gaan zijn dan dat ze in de beta waren. Hiertoe behoort onder meer de snelheid waarin je door de maps loopt. Deze was volgens veel gamers veel te langzaam, maar ontwikkelaar Visceral Games heeft de snelheid opgeschroefd met tien procent. Hierdoor voelt de game al een stuk sneller en minder lomp aan volgens de ontwikkelaar. Ook waren er veel negatieve geluiden te horen over het feit dat de camera alle kanten op ging wanneer je onderdruk lag in Battlefield Hardline. Dit is niet meer zo in de uiteindelijke game.

Andere dingen die de ontwikkelaar verbetert in de uiteindelijke versie is het toevoegen van meer rijtuigen in de game, waar tegenover staat dat deze ook een stuk makkelijker te vernietigen gaan zijn in de toekomstige game. Ook is onder meer de Survivalist gadget aangepast, omdat deze volgens veel gamers veel te “overpowered” was. De ontwikkelaar kon zich wel vinden in deze mening en heeft de kracht van deze gadget flink aangepast.

Natuurlijk past ontwikkelaar Visceral Games nog veel meer aan tot het moment dat de game verschijnt en zelfs daarna nog. Er komt zelfs nog een beta voor de Xbox One, waarin we dus ook kunnen zien of Battlefield Hardline goed op koers ligt. Het duurt namelijk helemaal niet meer zolang totdat Battlefield Hardline in de schappen ligt. Dit gaat namelijk gebeuren op 21 oktober en wel op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en de PC. De Xbox 360- en PlayStation 3-versies van Battlefield Hardline worden ontwikkeld door een andere studio.

Visceral Games luistert naar de beta feedback op Battlefield Hardline

Visceral Games luistert naar de beta feedback op Battlefield Hardline

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch