Menu Premium

Visceral blijft waakzaam voor launch Battlefield Hardline

Tim Koelen 12/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 19 maart zal Battlefield Hardline dan eindelijk verschijnen. Visceral Games, de ontwikkelaar die samen met DICE aan deze game heeft gewerkt, zegt waakzaam te zijn voor de online services van de game. Dat is ook logisch als we terugkijken naar de launch van Battlefield 4 en de serverproblemen die de game met zich meebracht.

Creative Director bij Visceral, genaamd Ian Milham, stelt dat er alles aan wordt gedaan om de lancering van Battlefield Hardline soepel te laten verlopen. Volgens Milham zag hij dit namelijk niet alleen bij Battlefield gebeuren; steeds meer studio’s kampen volgens hem met problemen bij de launch. EA CEO Andrew Wilson vond de problemen van Battlefield 4 onacceptabel en stelde dat hij dit probleem niet meer hoopt te verwachten in de komende games van de uitgever.

Velen van ons hebben kunnen spelen met de Battlefield Hardline bèta. De bèta is uitgerold naar miljoenen gamers en men heeft in grote getalen tegelijkertijd kunnen spelen. De servers bleven stabiel en het proces verliep soepel volgens Visceral Games. Daarbij hebben ze getest of aankomende patches geen problemen opleverde. Tijdens de bèta is er daarom gepatcht, terwijl dit oorspronkelijk niet nodig was. Ook het patchen verliep dus goed.

Mensen met een Xbox One en EA Access hebben overigens vanaf vandaag toegang tot een tien uur durende trial. Verwacht jij dat Battlefield Hardline het vlekkeloos de launch overleeft? En ga jij de game volgende week al halen op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One of PC?

Bron: VideoGamer

Visceral blijft waakzaam voor launch Battlefield Hardline

Visceral blijft waakzaam voor launch Battlefield Hardline

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch