Menu Premium

Vijf ontwikkelaars verdwenen van Microsoft Studios-website

Franky Mangal 08/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Microsoft gisteren bekendmaakte dat Lionhead Studios hoogstwaarschijnlijk gaat sluiten en dit van Press Play Studios al zeker is, lijkt er nog meer aan de hand bij het Xbox-kamp. Op de website van Microsoft Studios zijn namelijk meer logo’s van ontwikkelaars verdwenen.

Inmiddels zijn de logo’s van Project Spark en nog vijf ontwikkelaars weggehaald. Het gaat hier om Big Park, Function Studio’s, Good Science, LXP en SOTA. Big Park is verantwoordelijk voor Kinect Joy Ride. Function Studios werkte voornamelijk aan de technologie achter Kinect en Good Science heeft Kinect Adventures, Kinect Fun Labs en Kinect Star Wars voor Xbox 360 achter hun naam staan. LXP is één van de laatste studio’s die door Microsoft is toegevoegd als first party ontwikkelaar en was bezig met een exclusieve titel voor Xbox One. Tot op heden is deze game echter nooit onthuld. SOTA richtte zich op het verbeteren van de technologie achter de Xbox One, om de kracht van het apparaat ten volle te kunnen benutten.

Het is natuurlijk gissen naar de reden waarom de logo’s nu niet meer op de site terug te vinden zijn. Het is heel goed mogelijk dat ook deze studio’s worden gesloten. Eerder liet Microsoft al wel weten dat het sluiten van Lionhead en Press Play geen invloed zal hebben op de toekomst van Xbox.

Wat vind jij van de veranderingen die Microsoft doorvoert? Deel het met ons in de comments.

Bron: VideoGamer

Vijf ontwikkelaars verdwenen van Microsoft Studios-website

Vijf ontwikkelaars verdwenen van Microsoft Studios-website

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch