Menu Premium

Verkleed Serah en Noel als Commander Shepard met DLC

Gamekings Redactie 21/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Japanse gamemagazine Famitsu heeft bevestigd dat de geruchten rond de Mass Effect DLC voor Final Fantasy XIII-2 waar zijn.

Het is mogelijk met deze DLC om Serah en Noel er als Commander Shepard uit te laten zien. Welk outfit van Shepard is helaas nog niet duidelijk, want er zijn nog geen afbeeldingen vrijgegeven. De cross-over is niets wereldschokkends, want er is ook al Assasin’s Creed DLC waarmee je een nieuwe garderobe kan showen. Overigens is op hetzelfde moment een pakket beschikbaar gekomen, waarmee je kan vechten tegen Ultros en Typhon uit Final Fantasy VI in ‘The Coliseum’, en deze kun je dan in je party stoppen.

In Japan kunnen ze al genieten van de aankomende content op 27 maart. Het is nog niet bekend wanneer wij in ons koude kikkerlandje het duo mogen aankleden in nieuwe outfits. Misschien dat je nog over te halen bent met een kinky outfit voor Serah, maar daar blijft het voor de meesten wel bij, toch? Zit jij te wachten op dit verkleedpartijtje? Of houd je liever beide games gescheiden?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch