Menu Premium

Verdien in GTA Online vandaag en morgen dubbele GTA dollars en RP

Karim Shehata 02/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar Games probeert GTA Online op alle mogelijke manieren leuk te houden voor de vaste speler van de game. Zo maakten we een poosje geleden kennis met de The Business Update voor de game. Deze bracht onder meer nieuwe auto’s en wapens met zich mee en de launch van deze update werd gevierd met een vol weekend aan RP- en GTA dollars-bonussen. Nu kun je de aankomende dagen opnieuw je lol op in deze game: verdien in GTA Online vandaag en morgen dubbele GTA dollars en RP.

Om dit te verdienen hoef je eigenlijk niet heel veel meer te doen dan de game te spelen. Door middel van iedere Job die je speelt, maar ook door middel van het simpelweg verliezen van je Wanted Level, verdien je dubbele GTA Dollars en RP. Dat dit de komende twee dagen mogelijk wordt gemaakt door Rockstar heeft overigens een reden, want volgens de ontwikkelaar kun je jezelf door middel van deze twee dagen goed voorbereiden op de nieuwe High Life Update die eraan zit te komen voor GTA Online. Deze update, die deze maand moet gaan verschijnen voor de game, brengt onder meer nieuwe voorzieningen, appartementen en auto’s met zich mee. Wanneer je binnenkort dus een nieuw appartement wil kopen in de game maar erg krap bij kas zit, is het dus handig om vandaag en morgen flink wat GTA Online te gaan spelen. Zoals gezegd verdien je deze twee dagen namelijk dubbel zoveel GTA Dollars en RP in de game.

Binnenkort kun je overigens sowieso erg veel geld gaan verdienen in GTA Online, want deze lente moeten de Heists dan eindelijk beschikbaar gaan komen voor de game. Alhoewel de doorgewinterde GTA Online-speler hier niet op lijkt te kunnen wachten, is het in ieder geval bewonderenswaardig te noemen dat Rockstar iedereen zoet probeert te houden met de vele updates die er voor de game verschijnen. Wanneer je graag GTA Online speelt, lijken de aankomende twee dagen in ieder geval hét moment te zijn om je Xbox 360 of PlayStation 3 aan te slingeren om een goed potje te gaan huishouden in Los Santos.

Verdien in GTA Online vandaag en morgen dubbele GTA dollars en RP

Verdien in GTA Online vandaag en morgen dubbele GTA dollars en RP

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch