Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Veras en Thijs over GTA San Andreas op iOS

Gamekings Redactie 12/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie kent de game niet: Grand Theft Auto San Andreas. De game kwam negen jaar geleden uit en nu is ‘ie zoveel tijd na dato in een nieuw jasje gestoken voor iOS en Android. Uiteraard hebben Veras en Thijs de game uitgebreid getest op hun iPads en als een malle met hun vingers over het scherm gewreven om te checken of het vloeiend werkt. Zij kunnen dus als geen ander vertellen wat ze van deze versie van de game vinden. Thijs en Veras checken alle aanpassingen die Rockstar speciaal voor deze mobiele versie heeft gedaan en of het lekker speelt. Je ziet het in ‘Gamekings Extra: Veras en Thijs over GTA San Andreas op iOS’.

De laatste tijd zijn smartphones steeds meer in staat grafisch indrukwekkende dingen te tonen en door deze vooruitgaan komen er steeds meer ports van oudere games die als klassiekers worden gezien. Je kunt dit uitmelken noemen, maar één ding is zeker: deze zijn meestal erg vet om nog steeds te spelen. Vooral door het feit dat je deze games vroeger op de consoles speelde en nu opeens mee kunt nemen in je broekzak. Verschillende uitgevers hebben ondertussen de moeite genomen om hun ontwikkelaars aan het werk te zetten voor mobiele ports van ‘oude’ games. Codemasters heeft bijvoorbeeld Colin McRae Rally uitgebracht voor de smartphones en ook Rockstar Games doet hier enthousiast aan mee. Zij hebben onder andere Grand Theft Auto 3 en Grand Theft Auto Vice City geport. Dit wekte natuurlijk sterk de suggestie op dat Grand Theft Auto San Andreas ook naar de mobiele apparaten zou komen, wat helemaal bleek te kloppen. Bijna 10 jaar na de eerste release komt Grand Theft Auto San Andreas uit voor iOS.

Het blijft de grote vraag of GTA San Andreas goed tot z’n recht komt op de iPhone, iPad en Android-tablets en smartphones. Weet je wie je dat kunnen vertellen? Thijs en Veras! Dat gaan ze dan ook uitgebreid doen in dit Gamekings Extra-item. Je ziet het hier!

Gamekings Extra: Veras en Thijs over GTA San Andreas op iOS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch