Menu Premium

Veel nieuwe info Evolve

Gamekings Redactie 13/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release van Evolve nadert als een monster en er komt ons steeds meer info tegemoet van uitgever 2K Games. Om maar met de deur in huis te vallen, heeft 2K Games zojuist het vierde monster aangekondigd: de Behemoth. Dit brute beest is groter, heeft meer leven, meer armor dan de eerder bekendgemakte monster. Daarnaast kan hij leuke trucjes met zijn tong en is in staat lava ballen op tegenstanders af te vuren. De Behemoth kan namelijk met zijn tong hunters uit het groepje van vier pikken om deze een voor een persoonlijk de hand te schudden. Daartegenover staat wel dat deze rots het gebied doorkruist in slakkenvaart, vergeleken met de rest. Dat is maar een klein deel van de info die 2K heeft vrijgegeven, dus zet je schrap.

De Behemoth is niet direct voor iedereen beschikbaar, maar nadert de bossen in vorm van DLC. Dat brengt ons bij de volgende nieuwe informatie, want ook de Season Pass content en Special Editions zijn bekendgemaakt. Allereerst wordt medegedeeld dat de Behemoth een pre-order bonus is. Als jij de game dus pre-ordert, kun je direct met het beest aan de slag. De Season Pass voegt aan de twaalf maps, twaalf hunters en de drie standaard monsters, vier nieuwe hunters toe; voor elke class één. Deze hunters verschijnen later dit jaar, maar door de Season Pass krijg je wel direct toegang tot de drie magma skins voor de drie standaard monsters.

Nu maar eens praten over die Special Editions. Bij aanschaf van de Deluxe Edition, krijg je de Behemoth, de vier DLC hunters, de drie magma skins en een speciale skin bovenop de game. De Deluxe Edition is weggelegd voor console-gamers. Voor de PC-gamers is er de PC Monster Race Edition. Bovenop de extra content uit de Deluxe Edition, bevat dit pretpakket twee hunters en een vijfde monster voor in de toekomst.

Evolve laat nog een kleine maand op zich wachten en dus heb je genoeg tijd om monsters te vergelijken en je editie te kiezen. Evolve verschijnt op 10 februari voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Veel nieuwe info Evolve

Veel nieuwe info Evolve

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch