Menu Premium

“Veel meer” Mass Effect 3 DLC op komst

Gamekings Redactie 27/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de recente Mass Effect 3 Extendend Cut hebben we nog lang niet alles gezien van wat BioWare voor ons in petto heeft met downloadable content. Nee, dames en heren, volgens de ontwikkelaar komen er namelijk nog veel meer lekkere nagerechten aan, om onze Mass Effect honger te stillen.

“Zou nu een goed moment zijn om het te hebben over toekomstige DLC?”, meldde Michael Gamble van Bioware op Twitter. “Dat was een strikvraag. We bewaren de toekomstige DLC voor later. Maak je echter geen zorgen, er is nog veel meer”, voegde Gamble eraan toe. Nou, dat lijkt me duidelijk, voor deze geliefde space opera is het doek zo te zien nog zeker niet gevallen.

Naast de Extended Cut, is From Ashes tot nu toe de enige singleplayer DLC geweest die wat extra gameplay-uurtjes aan Mass Effect 3 heeft toegevoegd. Bioware zegt overigens hun downloadable content te baseren op wat de fans willen zien. Dat de ontwikkelaar zich aan zijn beloftes houdt, is duidelijk geworden na klagende fanaten hun zin te geven met een verlengd einde van de game.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch