Menu Premium
Loading...

Deze week de eerste Firstlook 2013 aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 21/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt net lekker weekend gehad, maar wees niet boos dat het alweer maandag is, want vanavond staat er een epische aflevering van Gamekings op het programma. Pak een grote bak chips erbij en kijk deze week de eerste Firstlook 2013 aflevering op MTV!

In deze eerste Firstlook aflevering volgen we Melle en Jelle op de beursvloer, en hebben we een paar hele wrede games die we voor je bespreken. Melle en Jelle kunnen niet de hele dag rustig alle games bekijken, ze moeten namelijk drie speciale opdrachten uitvoeren. Wie de loser wordt bij deze opdrachten moet zijn baard eraf scheren en de volgende aflevering alleen met een snor rondlopen.

Naast al het geweld van de nieuwe PlayStation 4, Xbox One en alle games, zijn Dennis en Boris de studio ingedoken om jou alles te vertellen over Dead Rising 3. Zoals je misschien wel weet, is Boris een hele grote fan van de Dead Rising-serie. In deze game staat het afslachten van zombies centraal, maar dit doe je op de gekste manieren en met de meest uiteenlopende wapens. Of de mannen dit deel uit de serie ook zo goed vinden, gaan ze jou zelf vertellen.

Steven en Dennis kijken samen naar de nieuwe grote patch van World of Warcraft, genaamd Siege of Orgrimmar. Steven heeft al aardig wat uren van zijn leven in het World of Warcraft-wereldje gestoken, maar verheugt zich nog steeds op een grote update als deze. Verder hebben Skate en Steven de hand geslagen aan Inazuma Eleven 3 om te checken of deze voetbal-RPG je centjes waard is. Als je nu nog niet enthousiast bent over de nieuwe aflevering, dan weet ik het ook niet meer! Je ziet het allemaal deze week in de eerste Firstlook 2013 aflevering op MTV!

Heb je ‘t gemist? No problemo! Het is namelijk de hele week nog te checken op MTV. Wanneer dat kan, zie je hier:

Maandag: 22:30 uur
Donderdag: 23:25 uur (HH)
Vrijdag: 1:00 uur (HH)
Zondag: 23:00 uur (HH)
Vanavond 22:30 de eerste Firstlook 2013 aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch