Menu Premium
Loading...

Vanavond 22:30 de Assassin’s Creed IV: Black Flag Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 14/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een kersverse aflevering van Gamekings! Het is er niet zomaar een, want we hebben brute games voor je in petto. Roep je papegaai erbij, doe je ooglap voor en zet een pint op tafel. Vanavond 22:30 de Assassin’s Creed IV: Black Flag Aflevering op MTV!

Ons favoriet Pascalleke ging met Jelle naar Genua, Italië om het te hebben over de aankomende piratengame van Ubisoft. De Assassin’s Creed-serie gaat al een tijdje mee, maar nog nooit eerder kon je jezelf een echte piraat wanen. Pascal voelt zich al helemaal thuis in het thema en vertelt je meer over Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Nog zo’n serie die al heel veel harten veroverd heeft, is Mario Kart. Het achtste deel in de serie, bekend als Mario Kart 8, komt eraan en Boris heeft met Dennis de proef op de som genomen. Mario Kart 8 komt, eigenlijk zoals we stiekem al hadden kunnen verwachten, exclusief naar de Wii U en die heeft dan ook grote titels nodig om vaak over te toonbank te gaan. Nu kan het zijn dat deze game daarvoor gaat zorgen. Of Dennis en Boris dat idee ook hebben, vertellen ze je zelf.

Voor een goed potje virtueel basketbal zijn Skate en JJ altijd wel enthousiast te krijgen. Allebei zijn ze grote sportfanaten en NBA 2K14 ontkomt er dan ook niet aan om langs hun kritische ogen te gaan. Dat betekent niet dat Skate alleen maar sportgames speelt, want hij is ook altijd in voor een potje Battlefield. Battlefield 4 staat voor de deur en hij heeft het er met Dennis over of deze mogelijk je hard verdiende centjes waard gaat zijn. Je ziet het allemaal vanavond om 22:30 in de Assassin’s Creed IV: Black Flag Aflevering op MTV!
Vanavond 22:30 de Assassin's Creed IV: Black Flag Aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch