Menu Premium

Update Rocket League brengt nieuw ban-systeem

Jeroen Wiersma 16/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Psyonix heeft met Rocket League een nieuwe interpretatie gegeven aan het concept autosport en brengt deze morgen, op 17 februari, naar de Xbox One. Wat niet gek is, is dat ze vandaag, net voor de release, een patch hebben uitgebracht. Wat wel opvalt, is dat daar niet alleen bug-fixes in zitten, maar ook een nieuw ban-systeem.

Waarom is dat nou nodig? Het is gebleken dat spelers bepaalde bestanden verwijderden op de PC, zodat ze niet de map Wasteland hoefden te spelen in ranked mode. De map Wasteland is een beetje een vreemde eend in de bijt, omdat het er niet alleen anders uitziet, maar ook anders speelt. Het vraagt een andere aanpak dan je gewend bent uit de andere maps. In plaats van de fijne kneepjes te leren die deze map van je vraagt, dachten velen op deze manier er makkelijk van af te komen.

Psyonix heeft echter aangegeven dat er meer maps zullen volgen die anders zullen spelen. Het wil de spelers aanmoedigen daar aan te wennen en afrekenen op het op een bedenkelijke wijze manipuleren van de game. Mensen die het tweede blijven doen, kunnen daarom voortaan op een ban rekenen.

Wat vind jij van deze actie van Psyonix? Kijk je juist uit naar meer ongewone maps, of vind je het niks?

Bron: Psyonix

Update Rocket League brengt nieuw ban-systeem

Update Rocket League brengt nieuw ban-systeem

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch