Menu Premium

Update 2.50 brengt Suspend/Resume functie naar de PlayStation 4

Tim Koelen 12/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony komt binnenkort met een nieuwe update voor de PlayStation 4 in de vorm van update 2.50, welke de naam Yukimura heeft gekregen. Sony zegt dat ze voor de inhoud van deze update hebben geluisterd naar de community waardoor er nu een flink aantal nieuwe features worden geïntroduceerd.

De grootste nieuwe feature van de update is de Suspend/Resume functie. Hierin kan je tijdens een game je PlayStation 4 in Rest-modus zetten terwijl je midden in een game zit. Wanneer je besluit verder te spelen, druk je op de PS-Button op je controller en de game zal verder gaan waar het gebleven was. Dit zorgt natuurlijk voor een kortere wachttijd bij het opstarten.

Ook kun je straks via Facebook je PSN-vrienden opzoeken, waardoor het vinden van je vrienden waarschijnlijk een stuk makkelijker wordt. Daarnaast maakt update 2.50 het ook mogelijk om je content te delen op Dailymotion. Verder is het binnenkort mogelijk voor mensen met een sub-account die 18 jaar worden om te upgraden naar een masteraccount via de PS4

Interessant is ook dat Remote Play en Share Play binnenkort 60 frames per seconde aan gameplay-beelden gaan ondersteunen, alhoewel deze optie wel volledig afhankelijk is van de kwaliteit van je internetverbinding. Daarbij komt er een functie waardoor je jouw PlayStation 4 dusdanig kunt aanpassen, mocht je een beperking hebben. Zo zouden onder andere de kleuren, lettergrootte en contrast aangepast kunnen worden. De knoppen van de controller kunnen bovendien aangepast worden naar ieders voorkeur.

Tot slot heeft Sony ervoor gezorgd dat het Trophy-systeem op de schop genomen wordt. De PS4 zal een screenshot maken bij iedere trophy die behaald wordt. Games die je nooit hebt gespeeld maar die wel worden vermeld in je Trophy-lijst kan je nu eindelijk verwijderen.

Wat vind jij van deze vernieuwingen binnen het PlayStation 4 ecosysteem? Laat het ons weten in de comments!

Bron: PlayStation

Update 2.50 brengt Suspend/Resume functie naar de PlayStation 4

Update 2.50 brengt Suspend/Resume functie naar de PlayStation 4

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch