Menu Premium
Loading...

Uncharted PlayStation 4 Teaser Trailer

Gamekings Redactie 15/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl wij nog heerlijk lagen te slapen, is vannacht dan toch eindelijk de PlayStation 4 uitgekomen in Noord-Amerika. Dat is natuurlijk een groot feest en daarom ging dit dan ook gepaard met iets waar fans wel heel blij van kunnen worden. Sony kondigde namelijk een nieuw deel in de Uncharted-serie aan en niet zomaar één. Dit wordt namelijk de eerste Uncharted-game die niet op de PlayStation 3, maar op de PlayStation 4 uitkomt. Check snel de Uncharted PlayStation 4 Teaser Trailer en zie het voor jezelf.

We zijn ondertussen al een flink aantal consoles verder in de game-industrie en dat heeft ons geleerd dat elke generatie zo zijn eigen nieuwe IP’s voortbrengt. Sowieso is dat een logisch gegeven, je kunt natuurlijk niet altijd blijven hangen bij hetzelfde, maar toch mogen we er best even bij stilstaan dat het steeds voor een frisse wind zorgt. Ontwikkelaar Naughty Dog zorgde voor die frisse wind met hun Uncharted-serie, waarvan in 2007 het eerste deel uitkwam. De action-adventure third-person shooter-games werden stuk voor stuk ontzettend goed ontvangen en één van de paradepaardjes waarvoor menig gamer een PlayStation 3 in huis haalde.

Op de PlayStation 4 kunnen we naar alle waarschijnlijkheid ook veel nieuwe IP’s verwachten, maar dat betekent niet dat we al afscheid moeten nemen van IP’s waar het gros van houdt. We zijn vannacht namelijk verzekerd van een nieuw deel in de Uncharted-serie, wat gevierd werd met de Uncharted PlayStation 4 Teaser Trailer. Eerlijk is eerlijk, de trailer vertelt nog vrij weinig. Toch is het al een fijn gegeven dat het avontuur doorgaat. Weet je wat? Ik heb een goed idee. Ga snel de trailer checken en kom erachter of je er gelijk enthousiast door wordt!

Uncharted PlayStation 4 Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch