Menu Premium

Uncharted 3 patch geeft Tournament mode

Gamekings Redactie 08/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uncharted 3 patch geeft Tournament mode: “de grootste patch ooit!” Met deze kraker van een one-liner kondigt Naughty Dog patch 1.13 aan voor Uncharted 3. De patch maakt de weg vrij voor nieuwe multiplayer DLC die vanaf 15 augustus via de PlayStation Store te dowloaden is.

Die ondeugende honden zijn al maanden bezig met deze update die voor heel wat vernieuwing gaat zorgen. Deze nieuwe DLC kan je vrijspelen door de nodige in-game experience levels te verdienen, door bepaalde treasure sets te complementeren of simpelweg de PSN Store te bezoeken en er knaken voor neer te leggen. In totaal zijn er 137 nieuwe elementen.

Daarnaast komt er een nieuw Tournament System, een op punten gebasseerde competitie waaraan drie awards zijn gekoppeld, die recht geven op nieuwe (tijdelijke) wapens en items. Die behoud je tot het volgende tournament. Aan deze tournamenten kun je meedoen door ‘tournament tickets’ te gebruiken.

Ook komt er een nieuwe “experimental block of mesh maps”, die via The Lab gelanceerd gaan worden. Wat dit precies inhoud is nog onduidelijk. Het enige dat we weten is dat deze mappen gekleurde blokken bevatten die garant staan voor wat “wild and distinct multiplayer gameplay” genoemd wordt. Zwaar benieuwd wat dit gaat inhouden.

Naughty Dog komt nog met een planning van aanstaande labs, alsmede de volledige lijst met DLC items die 15 augustus beschikbaar komt. Nog een weekje geduld voor alle Uncharted 3 fans!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch