Menu Premium

Uncharted 3 multiplayer wordt tot level 15 free-to-play

Gamekings Redactie 26/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze week verschenen er al geruchten dat de multiplayer van Uncharted 3 free-to-play wordt, maar we kunnen nu zeggen dat het geen gerucht meer is. Nu is het de keiharde realiteit! De Uncharted 3 multiplayer wordt tot level 15 free-to-play.

Eerder vandaag werd er al bekend gemaakt dat er morgen een patch verschijnt voor Uncharted 3… Een grote patch… ‘De grootste patch voor Uncharted 3 ooit’, aldus Naughty Dog, de ontwikkelaar van de game. Met deze ‘gigantische’ patch werd het gerucht rondom de multiplayer al enigszins bevestigd. Dankzij dit bericht tussen de patch notes, wisten we al dat de bevestiging van het free-to-play-gerucht eraan zat te komen: ‘Naughty Dog Paw icon will appear near your rank icon – we love you. We’ll explain more tomorrow.’ Er wordt dus onderscheid gemaakt tussen mensen die de game hebben gekocht en mensen die de multiplayer free-to-play spelen. Naughty Dog heeft morgen dus net niet gehaald, maar wat kan ons dat schelen, een verrassing was het toch al niet meer.

Dus de Uncharted 3 multiplayer wordt tot level 15 free-to-play. Maar wat nou als je level 15 bent, maar ook helemaal weg van het brute geweld van Drake en gewoon door wilt spelen. Nou, dat is simpel: microtransacties! Wanneer het bovenstaande jou overkomt, hoef je totaal niet getreurd te zijn. Voor een klein bedrag kun je de level cap van level 15 zo, in een flits, naar level 25 gooien. Voor een iets groter bedrag kun je die lage, irritante level cap voor goed uit je leven verdrijven en kan je doorknallen naar level 75. Bedragen zijn nog niet bekend.

Al met al dus een goede deal. Download de multiplayer en kijk of je het leuk vindt. Zo ja, leuk voor je en knal lekker door voor een klein bedrag. Zo niet, pech gehad en gooi de multiplayer weer van je PlayStation 3 af. Een ding is zeker: alle PlayStation bezitters mogen ermee aan de slag en misschien gaat er wel een avontuurlijke wereld voor je open.

Uncharted 3 multiplayer wordt tot level 15 free-to-play

Uncharted 3 multiplayer wordt tot level 15 free-to-play

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch