Menu Premium

UIG Entertainment gaat de show stelen op Gamescom

Gamekings Redactie 16/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn veel line-ups waar we naar uitkijken als we denken aan de Gamescom 2012. Zien we nieuwe FIFA 13-beelden bij EA? Gaat Ubisoft los met ZombiU of Splinter Cell: Blacklist? Well, back up the truck boys, want hier is de line-up van het Duitse UIG Entertainment.

Geef toe mensen, we hebben al in geen tijden meer een knallende line-up gezien. Zelfs op de afgelopen E3 was de oogst teleurstellend. Goed, af en toe zagen we wel eens een leuke game voorbij komen, maar zelden zagen we een dikkere line-up dan die van aanstormend talent UIG Entertainment.

Wat te denken van de eng realistische Agrar Simulator 2013? In deze landbouwsimulator trek je er op uit met je groene John Deere om menig akker eens flink op zijn falie te geven. Met een armory vol met verschillende ploegen en pesticide-verspreiders moet jij er voor zorgen dat moeders de vrouw een megalading verse en gezonde piepers op de schiltafel krijgt. In deze editie kun je niet alleen menig Duits berglandschap cultiveren, maar zul je met je trekker ook op vakantie kunnen naar Toscane en de US of A. Supertoll!

Altijd liever PES gespeeld dan FIFA? Meer plezier van Dead Or Alive dan Tekken? Wees gerust, ook in de landbouwgaming is er een underdog voor jou! Der Landwirtschaft Gigant is dan misschien niet zo bekend als zijn grotere broer Agrar Simulator, maar kent revolutionaire modi. Geen zin in een miezerig trekkertje? Ruil uw plebsploeg in voor een luxueuze combine met maar liefst 145 rauwe paardenkrachten. De oogst is zo snel binnen dat u nog tijd over houdt voor een vluggertje in het varkenshok! Schweinefreude!

Is landbouw niet je ding? Wat dacht je van een stomende mix van shooter, RPG en survival horror? Into the Dark biedt je precies dat. In dit 100% originele verhaal waar niks geleend is uit andere games, speel je met de altijd beschonken privé-detective Pete ‘O Brannon. Zijn klant is de grote multinational GlobalSecure Inc., een bedrijf dat in een hoop louche zaakjes verstrikt is. Pilsmeester Pete zal een hoop bloed moeten vergieten om achter de ongetwijfeld duistere waarheid te komen. Survival horror von die Spitzenklasse!

Nog niet overtuigd? Get your Mel Gibson on with Highland Warrior – Battlecry! In dit onvervalste Schotse hakavontuur ga je op pad ten tijde van de Schotse Onafhankelijkheidsoorlog tussen 1280 en 1324. Met revolutionaire wapens als een ‘zwaard’ en een ‘boog’ waan je jezelf acuut in de Middeleeuwen! Maar het is niet alleen maar hakken en schieten, je hersens worden namelijk ook gestimuleerd. Hoe vraagt u? Wij vertellen het u! Houdt uw stoel goed vast! Naast de cryptische puzzels die je in deze spannende wereld vind, zijn er meer dan honderd interessante feiten over deze tijdsperiode te leren! Meer dan honderd! So viel Spielvergnügen!

Als afsluiter brengt UIG je de racer der racers. De game die iedereen A2 Racer gaat doen vergeten. Meer force dan Forza, en nog grander dan Gran Turismo: nkPro Racing! De game kent een revolutionaire gameplay met innovatieve elementen. Zo kan letterlijke elke knop in de cockpit gebruikt worden, en zijn er minstens 15 kleuren autolak beschikbaar om over je auto heen te gooien. Als klap op de vuurpijl introduceert nkPro Racing een revolutionaire uitdaging voor de coureurs: water op het wegdek. WATER OP HET WEGDEK, MENSEN! Zo kun je de auto’s toch nooit op de weg houden? Overduidelijk alleen geschikt voor de hardcore gamer. Holy Autobahn!

Mocht je geen favoriet hebben kunnen ontdekken, wees dan niet bang. UIG neemt ze dan niet mee naar de Gamescom, maar ze hebben nog veel meer one-hit-wonders in hun portfolio. Wat te denken van de sneeuwschuifpret in Pistenraupen Simulator? Of velt en ontschorst u liever hele oerwouden in Holzfäller Simulator? Beiden hebben zelfs een multiplayer-modus, zodat u nooit alleen in uw virtuele machines zit. Gemütlicher Gameplay noemen wij dat.

Dus dames en heren: vinden jullie dat Gamekings tijdens hun Gamescom-bezoek een glühweintje moet gaan drinken bij de UIG-stand?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch