Menu Premium

Ubisoft werkt aan de Assassin’s Creed 3 Hidden Secrets bug

Gamekings Redactie 06/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassins’s Creed 3 fanaten goed opgelet. De afgelopen dagen hebben sommige gamers met deze bug te maken gekregen. De bug treedt op wanneer een speler tijdens het downloaden van de nieuwste DLC, Hidden Secrets, een savegame wil laden. Er bestaat dan een kans dat je, in plaats van dikke pret met Connor, de nachtmerrie van elke gamer ervaart: je raakt je savegame kwijt. Maar hulp is nabij, want Ubisoft werkt aan de Assassin’s Creed 3 Hidden Secrets bug.

De DLC was sinds 5 december beschikbaar voor de Season Pass holders. Deze doorgewinterde Assassins hebben vol enthousiasme de download gestart, hebben deze laten lopen en zijn tegelijkertijd gaan spelen. Een aantal kregen een ijskoude, maar dan ook echt een ijskoude douche.

De DLC houdt drie nieuwe missies in, die elk beloond worden met in-game wapens. Ook komen er twee nieuwe kostuums met de DLC mee. Aan de multiplayer voegt de DLC twee nieuwe speelbare karakters: de Redcoat en de Sharpshooter.

Het kan dus toch, er kan in zo’n epische titel toch een boosdoener zitten. Dit kan uiteraard niet op tegen al het geweldige wat Ubisoft in Assassin’s Creed 3 heeft gepompt. Laten we het dan ook maar door de vingers zien, want man, wat is die game wreed.

Ubisoft heeft één heel belangrijke tip voor de Season Pass holders: Laad geen savegames terwijl de DLC in de achtergrond aan het downloaden is.

De DLC wordt volgende week donderdag beschikbaar gesteld voor het grote publiek. Tot dan heeft Ubisoft dus de tijd om aan de Assassin’s Creed 3 Hidden Secrets bug te werken. Laten we hopen dat het Ubisoft lukt om de bug te fixen, zodat we daarna met z’n allen kunnen genieten van de Assassin’s Creed 3 Hidden Secrets DLC. Ga jij de DLC kopen of heb je hem zelfs al?

Ubisoft werkt aan de Assassin's Creed 3 Hidden Secrets bug

Ubisoft werkt aan de Assassin’s Creed 3 Hidden Secrets bug

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch