Menu Premium

Ubisoft verklaart ontbreken split-screen co-op Ghost Recon: Future Soldier

Gamekings Redactie 27/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heeft Ghost Recon: Future Soldier nou een split-screen co-op mode, of niet? Op het Ghost Recon forum heeft Ubisoft geprobeerd de verwarring uit de wereld te helpen over de ontbrekende split-screen multiplayer in de campaign van de tactical shooter.

Een aantal webwinkels, waaronder Ubisoft’s eigen UbiShop, beweerden dat Ghost Recon: Future Soldier een split-screen co-op mode zou hebben, maar helaas is daar niets van waar. Met een forum post probeert Ubisoft dit misverstand recht te zetten: “We zijn bewust gemaakt van de verouderde informatie op de website van de UbiShop en enkele andere retailer sites die nog aangeven dat een split screen co-op mode beschikbaar is voor de Ghost Recon: Future Soldier campaign. We hebben ervoor gezorgd dat de informatie op de desbetreffende websites is geüpdate.”

Met deze korte mededeling zijn de fans die uitkeken naar de split-screen co-op campaign van de game helaas niet geholpen. Als je net klaar zit om met vrienden een avond lekker te gamen dan voel je je toch belazerd als blijkt dat je de biertjes moet verdelen, op de fiets kunt stappen en thuis de headset maar moet aansluiten. Ubisoft mag zich gelukkig prijzen dat op de verpakking van de game niet gerept wordt over een split-screen co-op mode voor.

Persoonlijk vind ik het erg jammer dat er steeds minder games een split-screen mode hebben en ik zou er ook best wat grafische pracht en praal voor willen opofferen. Hoe denk jij daar over?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch