Menu Premium
Loading...

Ubisoft toont weekly assignments The Division in teaser trailer

Joep Omes 05/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen die sinds de release van The Division meteen aan het schieten is gegaan door de vervallen straten van het door een virus getroffen New York; opgelet! Ubisoft toont de weekly assignments van The Division in een teaser trailer en heet Operation ISAC, de naam die de wekelijkse opdrachten gaan dragen.

Over Operation ISAC weten we echter nog niet zoveel. Vorige week is er tijdens een livestream op Twitch al aangekondigd wat Ubisoft nu met een geheimzinnige trailer bevestigd: in dit tipje van de sluier wordt duidelijk dat spelers elke week een radiobericht kunnen verwachten met nieuwe missies om te voltooien. Wat die weekly assignments in gaan houden is nog geheim, maar als we op 12 april het eerste radiobericht krijgen, moet alles duidelijk worden.

Operation ISAC is onderdeel van de Incursions update. Met deze, en toekomstige updates, houdt het bedrijf zich aan de belofte om spelers te voorzien van nieuwe, uitdagende endgame-content waarin jij en je squad toffere, hoge level gear kunnen bemachtigen en met elkaar kunnen delen.

Zit jij al te springen om nieuwe content? Of is dit voor jou een reden om je een weg te gaan banen door de eerste levels? Check de trailer hierboven en laat het weten in de comments!

Ubisoft toont weekly assignments The Division in Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch